Loading...
HRVATSKI INFORMATIČKI ZBOR
English
Hrvatski Forum IT djelatnika u ustanovama znanosti i obrazovanja (HrEduIT)

Hrvatski Forum IT djelatnika u ustanovama znanosti i obrazovanja (HrEduIT) je strukovni Forum HIZ-a koji okuplja informatičare zaposlene na poslovima podrške vezanih uz informacijsko-komunikacijsku tehnologiju (ICT-u) u ustanovama znanosti, obrazovanja i ostalim javnim ustanovama Republike Hrvatske.

Ciljevi Foruma su zalaganje na unapređenju statusa ICT profesionalaca zaposlenih na poslovima podrške vezanih uz informacijsko-komunikacijsku tehnologiju (ICT-u) u ustanovama znanosti, obrazovanja i ostalim javnim ustanovama Republike Hrvatske, unaprjeđivanje njihovih znanja i kompetencija, unaprjeđivanje kvalitete rada i radnog okruženja, promocija etike u struci, jačanje zajedništva i kolegijalnosti kroz dijalog obogaćen razumijevanjem, poticanje i podržavanje uvođenja ICT-a u obrazovne procese, promoviranje i korištenje otvorenih sustava, suradnja sa mjerodavnim ministarstvom, CARNet-om, SRCE-om i ostalim zainteresiranim u izradi strategije razvoja ICT-a na akademskim ustanovama.

Aktivnosti Foruma:

- Analiza i prezentiranje aktualnog stanja sistematizacije na poslovima podrše informacijsko-komunikacijske tehnologije na ustanovama znanosti, obrazovanja i ostalim javnim ustanovama Republike Hrvatske;

- Izrada sistematizacije poslova koji se svakodnevno obavljaju na područu podrše informacijsko-komunikacijske tehnologije na ustanovama znanosti, obrazovanja i ostalim javnim ustanovama Republike Hrvatske;

- Promoviranje uloge IT profesionalaca u razvoju Informacijskog drušva i drušva znanja

- Rad na poticanju korišenja ICT-a u obrazovnom sustavu;

- Organizacija specijalističih radionica i seminara te popularizacija ICT-a u obrazovnom sustavu;

- Kontakti sa sličim europskim stručim i strukovnim organizacijama.


TIJELA HREDUIT-A:

Aco Dmitrović - predsjednik

Stipe Gorenjak - dopredsjednik

David Pavičić - tajnik

 

Upravni odbor:

- Aco Dmitrović
- Stipe Gorenjak
- Biljana Šupe
- Davor Šego
- Davor Lukšić

 


Kontakti HREDUIT-A:

Aco Dmitrović: aco.dmitrovic(at)mps.hr

Stipe Gorenjak: stipe.gorenjak(at)kif.hr

David Pavičić: david(at)utilus.hr


Obavijesti
15.05.2014. u 15:27
Uređeno: 15.05.2014. u 15:47

Hrvatski Forum IT djelatnika u ustanovama znanosti i obrazovanja (HrEduIT) provodi istraživanje o informacijsko-komunikacijskim tehnologijama na ustanovama znanosti, obrazovanja i ostalim javnim ustanovama RH, te o osobama zaposlenim na poslovima njihove podrške i razvoja.


U sklopu istraživanja vas molimo da ispunite anketu s idućeg linka:
http://limesurvey.srce.hr/index.php?sid=67213


Odvojite adekvatno vrijeme za ispunjavanje ove ankete. Na prve dvije grupe pitanja je dovoljno da odgovori jedna osoba iz vaše domene - pošto se odnose na cijelu ustanovu. Iz praktičnih razloga preporučeno je da prikupite podatke o broju zaposlenih, korisnika i o nazivu vašeg radnog mjesta te pridruženom koeficijentu plaće.
Anketu možete ispunjavati u više navrata, za to odaberite opciju „Nastavi kasnije“ u lijevom donjem kutu.
Za učlanjivanje i doprinos radu HrEduIT-a, a tako i naše struke, javite se na mailing listu:
stijena.krs.hr/mailman/listinfo/techies 

Adim Hreduit


HIZ (C)